Izvor:
20.11.2017 u 23:28
0

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD UBA: Otac još uvek ne zna da je ćerka poginula!

Dejan N. iz ubskog sela Sovljak, koji se sumnjiči da je izazvao udes u kom je nastradala njegova sedmogodišnja ćerka Neda, ne zna da je izgubio dete jer se ne seća šta se desilo, a niko od članova porodice još mu nije saopštio strašnu vest.

Podsetimo, nezgoda se dogodila u mestu Murgaš u četvrtak uveče, kad je Dejan N. pod nerazjašnjenim okolnostima svojom „škodom“ direktno udario u „audi“ u kome je bila šestočlana porodica s četvoro dece. Deca i oba vozača smeštena su u valjevsku bolnicu, dok je mala Neda zbog težine povreda transportovana u kliniku u Tiršovoj. Međutim, narednog dana je preminula.

Kako kaže naš izvor upućen u istragu, policija još uvek nije razgovarala s Dejanom, koji je teško povređen u nesreći. Po svemu sudeći, on se detalja nesreće uopšte ne seća.

– Otkako se probudio u bolnici, pitao je samo da li je automobil oštećen. On se izgleda ne seća da je devojčica bila u kolima s njim, pa mu nije rečeno da je ona poginula. Bolnički psiholozi će razgovarati s njim i pokušaće da mu saopšte da je dete preminulo – priča naš sagovornik.

Meštani Sovljaka s kojima smo juče razgovarali rekli su da ne znaju kad će mala Neda biti sahranjena.

– Kažu da još uvek nije završena obdukcija. Teško nam je i kad pomislimo na to, malena je bila lepa kao anđeo, pametna i dobra, divno dete – kažu komšije nesrećne porodice.

Kako kažu, ovoj porodici slava je u utorak, pa veruju da će Nedu sahraniti dan kasnije.

– Oni inače slave Aranđelovdan, pa ne verujemo da će dete biti pokopano baš tog dana. Strašna je to sudbina, devojčica je nastradala po povratku sa slave – kažu meštani Sovljaka.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter