Izvor:
21.11.2017 u 01:03
0

Mladić poginuo od strujnog udara, telo visilo sa bandere!

U Mirijevu u Ulici Predraga Vasića kod broja 19 danas je od strujnog udara poginuo mladić koji je pokušavao da popravi struju u privatnoj kući. Nesrećni mladić imao je 28 godina.

Kako "Novosti" saznaju od vlasnika kuće ispred koje je došlo do tragedije, sve je počelo varničenjem instalacija, nakon čega su na njegov poziv dva radnika EDB izašla na teren.

Jedan radnik je bio na banderi, dok je drugi pomagao sa zemlje. Vlasnik kuće je u jednom trenutku čuo zapomaganje muškraca, ali kad je izašao mladić na banderi je već poginuo.

Na lice mesta su došle tri ekipe vatrogasaca, koje su, nakon što je isključena struja u tom delu grada, spustile mladića sa bandere.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

Polovina ulice Predraga Vasića je skoro dva sata bez struje.

novosti.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter