Izvor:
25.11.2017 u 00:59
0

VUČIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE PREDSEDNIKU EGIPTA: Moramo biti snažniji nego ikad pred izazovima terorizma!

Predsednik Srbije poslao poruku u ime svih građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Arapske Republike Egipat Abdelu Fatahu el Sisiju povodom napada na džamiju u regionu Severnog Sinaja.

U pismu se navodi:

– Primite duboko saučešće povodom nečuvenog napada na džamiju Al Rauda u Bir al-Abedu, u kojem je stradalo mnogo ljudi. Ovaj tragičan događaj šalje snažnu poruku svetu da moramo biti jedinstveni i snažniji nego ikad pred izazovima i okrutnošću terorizma, sa kojima se suočavamo.

Iako je u ovakvim tragičnim trenucima teško naći reči utehe za one koji su izgubili svoje najbliže, molim Vas da porodicama i prijateljima poginulih, kao i građanima Egipta, prenesete iskreno saosećanje koje upućujem u ime građana Srbije i svoje ime. Ujedno Vas molim da povređenima prenesete najbolje želje za brz oporavak – navodi se u pismu predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima.

Broj žrtava današnjeg napada na džamiju u egipatskom regionu Severni Sinaj iz minuta u minut raste, a prema najnovijim podacima državne televizije, ubijeno je najmanje 200 ljudi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter