Izvor:
25.11.2017 u 04:23
0

Ovo je sadržaj sumnjivog paketa zbog kog je odmah pozvan kontradiverzioni tim na aerodrom Nikola Tesla!

Kontradiverzioni tim policije pozvan je večeras na aerodrom Nikola Tesla zbog sumnjivog paketa. Jednu od zgrada za skladištenje robe u okviru aerodroma policija je večeras više od sat vremena blokirala. Prema prvim nepotvrđenim informacijama, pronađeni paket je sadržao radioaktivni materijal. Međutim, kako Telegraf saznaje ispostavilo se da je samo bila reč o PVC stolariji.

Paketi su se čudno ponašali na skeneru, da li zato što je stolarija sveže ofarbana ili slično, pa je, za svaki slučaj pozvan kontradiverzioni tim policije koji je ustanovio da je ipak reč o običnoj stolariji.

Za vreme trajanja uviđaja nikome od zaposlenih u magacinu nije bilo dozvoljeno da uđe i izađe iz zgrade.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter