Izvor:
10.01.2018 u 23:24
0

SAHRANJEN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Pored njegovog groba stoji venac sa ovim natpisom!

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je ubio bivšu devojku Maju Đorđević (38) i sina Mihaila (4), pa presudio i sebi u pritvoru Okružnog zatvora, sahranjen je u petak u tajnosti na Centralnom groblju u Beogradu.

Na grobnici od crnog mermera ništa nije uklesano, a Markovo ime stoji na krstu naslonjenom na porodičnu grobnicu. Na ploči je samo jedan venac od članova njegove najuže porodice s lentom na kojoj piše: "Ostao si zauvek u našim srcima! Mama, tata i brat"

– Porodica je želela da se sve obavi diskretno i to su zatražili i od uprave groblja. Nije napravljena smrtovnica, niti je javno objavljen datum i mesto sahrane. Nisu želeli nikoga na sprovodu – kaže izvor blizak porodici Nikolić.

Porodica Marka Nikolića posle njegove smrti nije želela da daje izjave za medije.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter