Izvor:
14.01.2018 u 04:44
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZAJEČARU: Poginula cela porodica!

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Zaječar-Negotin danas u večernjim satima, nastradala je cela tročlana porodica.

Na licu mesta poginuo je otac Z. A. (55) i sin I.A. (22), dok je majka D.A.(47) preminula sat vremena kasnije u zaječarskoj bolnici.

Do nesreće je došlo kod skretanja za selo Salaš, a uzrok nesreće je najverovatnije slaba vidljivost i klizav put koji je bio prekriven tankim slojem snega koji je vejao, a nosio ga je jak vetar.

Prema prvim informacijama, otac Z.A. je upravljao ’’opel kadetom’’ i direktno se sudario sa vozilom Brze pošte ’’folksvagen’’. Iza ’’opel kadeta je išao kombi koji se ’’zakucao’’ u ’’kadet’’.

Saobraćaj je zbog nesreće par sati bio preusmeren okolnim putem.

Rezultati uviđaja pokazaće kako je došlo do ove tragedije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter