Izvor:
15.01.2018 u 00:25
0

Krenuli da dogovore svadbu ćerke, pa poginuli: Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Zaječara na doček Srpske nove godine!

Porodica iz Grljana kod Zaječara – Zoran Angelov (55), njegova supruga Dragica (47) i sin Igor (25), nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći na mosti kod sela Salaš, kada su krenuli kod ćerke Ivane i njenog verenika Nenad u negotinskom selu Vidrovac da proslave Srpsku novu godinu i ugovore termin za venčanje.

"Opel kadet", u kojem je bila porodica Angelov, na mostu se, iz nepoznatih razloga, sudarila sa kombijem za prevoz brze pošte, nakon čega se u njih zakucao otpozadi još jedan kombi. Zoran i Igor su odmah preminuli, a Dragica je povredama podlegla u zaječarskoj bolnici.

Majka mi je javila da dolaze po nas, kako bi proslavili Novu godinu u Grljanu i dogovorili se oko venčanja – plače Ivana:

– Sada, umesto svadbe, mi organizujemo sahranu.

Ivana kaže da joj je za tragediju javila komšinica iz Grljana, koja joj je kazala da popije nešto za smirenje, jer su joj roditelji i brat u bolnici.

Ivana i Nenad su pošli u Zaječar, a u bolnici u tom gradu lekari su im, najpre, dali injekcije za smirenje, pa ih tek onda obavestili šta se desilo.

Odmah smo otišli u Grljan i počeli sa pripremama za sahranu – rekla je Ivana.

– Sada samo želim da moji roditelji i brat budu sahranjeni kako to red i običaji nalažu. Tugovaću kasnije.

Još nije poznato kako je došlo do ove tragedije, a policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter