Izvor:
15.01.2018 u 18:49
0

DRAMA NA SENJAKU Zamotao bombu u krpu i bacio kod dečjeg igrališta!

Pored dečjeg igrališta u Ulici Vase Pelagića 22 na Senjaku, Srđan Novaković, koji stanuje u neposrednoj blizini, pronašao je u subotu oko podneva ručnu bombu. Pozvao je policiju i kontradiverziona ekipa je odnela eksplozivnu napravu.

Kako Novaković objašnjava, na "kašikaru" je naišao čisteći đubre koje je košava nanela na ulicu i igralište tokom prethodnog dana. Bila je na vrlo vidljivom mestu, tik uz trotoar, iza drveta.

– Skupljao sam smeće nedaleko od svoje kuće, kada sam ugledao zamotuljak u kuhinjskoj krpi. Sagnuo sam se i podigao ga, i odmah sam osetio da je prilično težak. Kada sam razgrnuo tkaninu, iz nje je iskliznula ručna bomba, zelena, obla, bez "krljušti"... priča Novaković

On je istog trenutka alarmirao policiju, koja je ubrzo stigla i obezbedila mesto događaja.

– Prvo je došla regularna patrola, a potom i kontradiverziona jedinica, koja je odnela eksplozivnu napravu – kaže Novaković i dodaje da se u tom kraju sastaje "svakakavo društvo".

– Tako sam više puta viđao iskorišćene špriceve i staklo od razbijenih flaša. Ovaj deo naselja uglavnom čiste sami građani, i mislim da bi nadležne službe morale više da se bave njime, i da ga bolje obezbede. Na svega pedesetak metara od igrališta je Osnovna škola.

Izvor: Alo
Foto: todocoleccion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter