Izvor:
17.01.2018 u 23:20
0

NIJE NI ZNAO ŠTA PREVOZI: Trojica ilegalnih migranata otkrivena u kamionu!

Carinici su na naplatnoj rampi u Vrčinu, u tovarnom delu pristiglog kamiona otkrili trojicu ilegalnih migranata, saopštila je Uprava carina.

U ranim jutarnjim časovima na rampu je pristigao kamion novosadskih registarskih oznaka koji je prevozio delove rasvete iz Niša za austrijsko tržište. Vozač je posumnjao da se u prikolici nalaze ilegalni migranti, jer je nakon pauze na odmorištu primetio da je carinsko obeležje oštećeno.

Carinici su potom kamion poslali na pregled skenerom i potvrdili sumnje vozača – na snimku su uočene tri ljudske siluete. Reč je o trojici mladića, dvojici iz Maroka i jednom iz Irana, bez ikakvih ličnih dokumenata, koji su potom predati policiji.

Kamion je dopraćen do terminala u Beogradu i nakon što je ustanovljeno da nema nikakve štete u njemu niti manjka robe, produžio je dalje ka Austriji, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter