Izvor:
19.01.2018 u 00:08
0

POLICAJAC IZ BEOGRADA UČESTVOVAO U OTMICI I IZNUDI: Žena iz Kruševca oteta, a zatim predata drugim kriminalcima!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i Beogradu uhapsili su D. J. (1975), M. N. (1987), B. J. (1987) i policijskog službenika N. S. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Postoje osnovi sumnje da su policijski službenik i M.N. na prevaru uveli u automobil 39-godišnju Kruševljanku od koje su pokušali da iznude 3.000 evra, a potom je na auto-putu kod Jagodine predali D.J. i B.J. navodi se u saopštenju MUP-a.

Njih dvojica su ženu smestili u drugi automobil i odvezli u Zemun Polje, gde su brzom reakcijom policije uhapšeni.

Istog dana uhapšeni su i policajac i osumnjičeni M. N. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu privedeni su tužilaštvu, piše u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter