Izvor:
21.01.2018 u 20:56
0

UŽAS KOD ŠAPCA: Zakucao se u restoran, pa oko dva sata bio zarobljen u kolima!

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Majuru nedaleko od Šapca, noćas oko 4.30 sati, povređen je vozač M.D (38) koji je sa teškim povredama zadržan na odeljenju šabačke bolnice.

On je, navodno, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u jedan od pomoćnih objekata u blizini poznatog restorana koji se nalazi na ovom putu.

– Nesreća se dogodila jutros oko 4.30 sati. Muškarac, 1980. godište, udario je u objekat "hondom" i zadobio teške telesne povrede. Zasad iz neutvrđenih razloga, – rečeno je iz MUP-a.

Mladić je, prema rečima meštana, bio oko dva sata zarobljen u kolima, jer nije mogao da dozove pomoć.

Tek kada je došla policija, izvukli su ga iz auta i kolima hitne pomoći prebacili u bolnicu. Od siline udarca srušen je pomoćni objekat u blizini poznatog restorana.

Uzroci nesreće se utvrđuju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter