Izvor:
30.01.2018 u 21:57
0

DOLIJALI DILERI U NIŠU: Policija pretresla stan pa pronašla narkotike i municiju! (FOTO)

Niška policija uhapsila je A.S. (39), M.K. (34), D.K. (38) i S.S. (56) svi sa stanovanjem na području Niša zbog trgovine narkoticima.

"A.S. se sumnjiči da je u dužem periodu prodavao heroin M.K. i još jednom četrdesetdvogodišnjem Nišliji protiv koga je krivična prijava podneta u redovnom postupku zbog posredovanja u trgovini narkoticima. Prilikom pretresa kuće A.S. u Niškoj Banji pronađeno je 5.7 grama heroina i vagica za razmeravanje sa tragovima ovog narkotika", saopštila je policija.

Kako dalje navodi policija, M.K. i D.K. su heroin prodavali na području Niša u čemu je posredovao S.S. kod koga je pronađeno šest hiljada dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

"Pretresom stana M.K. pronađeno je pet paketa sa 1.67 grama heroina, tableta MDMA, vagica i 23.730 dinara za koje se sumnja da su zarađeni od trgovine drogom. Oduzeto je i 40 metaka vlasništvo njegovog oca, protiv kojeg je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog neovlašćenog držanja oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

D.K. se tereti da je heroin kupovao od M.K. i preprodavao u Nišu, a kod njega sakriveni u čarapi pronađeni su paketići sa 1.18 grama heroina.

Po nalogu tužioca, ovoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon ćega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Kurir
Foto: MUP Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter