Izvor:
31.01.2018 u 02:39
0

KRVAVI OBRAČUN UČENIKA U NOVOM PAZARU: Srednjoškolac nožem i bokserom napao dvojicu učenika osnovne škole, policajac sprečio da se ne iskasape!

Dva učenika Osnovne škole Meša Selimović u Novom Pazaru povređena su večeras u tuči u školskom dvorištu. Njih je prema nezvaničnim informacijama nnožem i bokserom napao i povredio zasad nepoznati srednjoškolac, a teže posledice je sprečio policajac Faris Mehović, pripadnik PU Novi Pazar, koji se slučajno zatekao u dvorištu.

Prema informacijama iz Opšte bolnice u Novom Pazaru, jedan od učenika ima posekotine u predelu glave nanete nožem, i povredu od metalnog boksera, dok su drugom povređene ussne.

Prema informacijama Kurira, policajac Faris Mehovič, koji se na sreću našao u dvorištu kada je izbila tuča, primetio je komešanje i odmah razdvojio zavađene učenike. Zatim je svojim autom sustigao napadača nedaleko od škole i savladao ga, dok nije došla patrola.

Predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Miloš Jelenković rekao je danas da policajac Mehović zaslužuje sve pohvale jer je sprečio teže posledice.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter