Izvor:
01.02.2018 u 17:41
0

POTERA NA AVALSKOM PUTU: Ukrao auto, pa bio gepekovan!

Policija je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su oteli B. P. (35) iz Beograda, koji im je prethodno ukrao automobil.

B. P. je potom uhapšen zbog sumnje da je pored krađe ovog automobila ranije izvršio i nekoliko krađa.

– Sumnja se da su petorica osumnjičenih došli automobilom do stana u kome B. P. živi s porodicom, fizički ga napali i zadali mu nekoliko udaraca po glavi i telu, zahtevajući da im vrati „audi A6“, koji je, kako se sumnja, ukrao 18. januara ove godine, a u vlasništvu je Z. J. Nakon toga ubacili su ga u vozilo i odvezli do Avale, gde ih je policija i uhapsila – navodi se u saopštenju MUP.

Zbog krađe „audija A6“ tom prilikom uhapšen je i B. P.

– On se tereti da je, osim ove teške krađe, izvršio i više krivičnih dela krađe i zloupotrebe platnih kartica tako što je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće, odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila. Potom je, kako se sumnja, ukradene ključeve koristio da automobile odveze i proda ih. Sumnja se i da je s platnih kartica ukradenih u kućama, pomoću PIN kodova koje je pronalazio u novčanicima, podizao novac s bankomata i koristio ga za lične potrebe – navodi policija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni tužilaštvima.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Been

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter