Izvor:
01.02.2018 u 23:30
0

TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU: Profesor u penziji pucao sebi u glavu!

M. M. (85), profesor u penziji, pucao je sebi u glavu juče oko 11.40 na klupi na igralištu preko puta „Ju biznis centra“ na Novom Beogradu. Kako saznajemo, kada je stigla Hitna pomoć, M. M. je davao znake života i hitno je prevezen u Urgentni centar. Do zaključenja ovog broja lekari su se borili da ga spasu.

Zašto se M. M. odlučio na ovaj korak, još nije poznato. Njegov komšija kaže da su mu ćerka i supruga preminule pre više godina i da je živeo sa sinom.

– Ne mogu da verujem da je uradio ovako nešto. Bio je dobar čovek, pre dva dana smo igrali remi. Ništa nije ukazivalo da ima probleme. Žalio se na bolove u stomaku, ali bio je kod lekara, ništa nisu našli. Juče sam bio u parku. Mahnuo mi je i odmah potom pucao u sebe – priča ovaj komšija.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter