Izvor:
18.02.2018 u 18:33
0

HAPŠENJE U ALEKSANDROVCU: Kamionom teško povredio tri žene!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksandrovcu uhapsili su N.B. (46) iz Aleksandrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Osumnjičeni se tereti da je u subotu oko 14:20, u Aleksandrovcu, startovao svoje teretno vozilo "mercedes" u ulici koja je pod nagibom, i izašao iz njega, a da prethodno nije povukao parkirnu kočnicu, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Kamion je krenuo niz ulicu i udario u automobil "subaru" u kojem su se nalazile tri žene, a koji je stajao na semaforu. Tri putnice u automobilu su zadobile teške telesne povrede. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, N.B.-u je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužilaštvu u Brusu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Been

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter