Izvor:
18.02.2018 u 20:10
0

TELO SAKRIO NA STADIONU U SUBOTICI: Zajedno pili, pa ga ubio udarcima u glavu!

Policija u Subotici uhapsila je M. S. (1981) iz Subotice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo muškarca, čije je beživotno telo pronađeno u sredu, 14. februara, oko 17 sati, u blizini gradskog stadiona u Subotici.

Osumnjičeni M.S. se tereti, da je krajem decembra 2017. godine, sa više udaraca po glavi i telu usmrtio ubijenog, a nakon toga njegovo telo sakrio u šumi. M.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, saopštila je subotička policija, te će od ponedeljka verovatno biti poznati razlozi i motiv ubistva.

Od ubistva je prošlo nepuna dva meseca, nakon pronalaska muškog leša 14. februara, a pošto je telo bilo u raspadanju, nedostajala su na nekim mestima tkiva, najviše na nozi, pa se u posle otkrivenog leša spekulisalo da su mrtvog čoveka napali psi i raskomadali mu delove tela.

Navodno su ubijeni i osumnjičeni M.S., neposredno pre ubistva zajedno pili. Nezvanično se tvrdi, da su se sukobili posle napuštanja objekta, da je došlo do tuče u mračnom okruženju, u blizini šumarka kod Stadiona. Posle više udaraca po glavi, još uvek nepoznati muškarac je preminuo. Navodno su obojica alkoholičari i beskućnici, a još nisu zvanično potvrđene informacije koje kolaju, da će ubijenog sahraniti Centar za Socijalni rad.

Nakon što je policija juče, 17. februara, nakon obdukcije, saopštila da se radi o nasilnoj smrti, priveden je osumnjičeni 37.godišnji M.S. Nakon njegovog privođenja u Više javno tužilaštvo, pretpostavlja se da će biti poznati i detalji oko identiteta ubijene osobe.

Inače, istog dana, u Subotici su pronađena dva muška leša. Drugi je nađen u ulici Zrinjskog Frankopana, a policija je potvrdila da se radi o muškoj osobi S.D.(57), kojeg su dalji rođaci našli u dvorištu, preminulog, sa povređenom glavom. Nakon što je hitna pomoć došla i konstatovala smrt, potvrđeno je da je čovek umro prirodnom smrću, i istog dana je izdata umrlica.

Više javno tužilaštvo će verovatno saopštiti detalje oko identiteta nepoznate osobe, čiji je leš nađen kod Stadiona, nakon saslušanja osumnjičenog M.S., koji je uhapšen u subotu, 17. februara, kako je potvrdila subotička policija.. On je osumnjičen da je usmrtio muškarca nađenog u blizini stadiona. Stadion je inače okružen visokim stablima u okruženju, pa je na određenim delovima puta neosvetljen šumovit deo, gde je u večernjim satima kretanje dosta rizično.

M.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter