Izvor:
21.07.2016 u 18:14
0

HOROR U BEOČINU: Lovačkom puškom ubio muškarca i ranio ženu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beočinu uhapsili su B. M. (65) iz Beočina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je B. M. danas, oko 9.30 sati, hicima iz lovačke puške, u Suseku ubio šezdesetšestogodišnjeg meštanina i ranio ženu, staru 59 godina.

Policija je oduzela oružje koje je nelegalno posedovao i sa nadležnim tužiocem obavila uviđaj lica mesta – kaže se u saopštenju.

Osumnjičenom B. M. određeno je zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter