Izvor:
25.02.2018 u 04:05
0

DRAMA U NOVOM SADU: Muž batinama terao ženu da prizna prevaru, gurnuo je sa mosta u Dunav pa rekao da se ubila!

Zoran G. (48) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je s Mosta slobode u Novom Sadu bacio suprugu Marijanu G. (40) i ubio je.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u petak oko jedan sat iza ponoći kada je par koji je automobilom išao preko mosta posle svađe zastao, a nesrećna žena je izašla iz automobila.

Za sada se sumnja da je svemu prethodila burna svađa, da su se supružnici raspravljali. Muškarac je, navodno, u naletu besa i ljubomore nju iste večeri i tukao, ali kuda su se uputili i zašto, nije još utvrđeno – navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, Marijana je u jednom trenutku dok su prelazili preko novosadskog mosta zatražila da izađe iz automobila, ali za sada nije razjašnjeno šta se posle toga dogodilo.

"Policiju je pozvao suprug i rekao da je žena pokušala da izvrši samoubistvo i da je skočila sa mosta", navodi izvor.

Međutim, kako saznajemo, sumnja se da je Grahovac u trenutku besa sam bacio svoju suprugu s mosta.

"Njih dvoje prethodno su se posvađali i, navodno, on je mislio da ga supruga vara. Tukao ju je i terao da prizna prevaru. Kad je izašla iz kola, gurnuo ju je i ona je pala u Dunav", navodi izvor.

On je, prema našim saznanjima, negirao da je gurnuo ženu sa mosta, već je ostao pri tvrdnjama da je ona sama skočila nakon njihove svađe.

Kako nezvanično saznajemo, u kolima kojima je muškarac upravljao, ostali su tragovi borbe.

"Na suvozačevom mestu, kao i na zadnjim sedištima ostali su tragovi krvi. Sumnja se da pripadaju pretučenoj ženi", kaže izvor.

Nekoliko patrola policije po pozivu muškarca ubrzo je stiglo na most i počela je potraga za telom nesrećne žene.

U novosadskom Višem tužilaštvu potvrdili su da se sumnja da je reč o ubistvu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter