Izvor:
29.07.2016 u 03:15
0

TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ: Poginuo turski državljanin!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd-Niš, između Lozovičke česme i Osipaonice, vozač džipa nemačkih tablica je podlegao povredama, a troje njegovih saputnika je teško povređeno.

Do udesa je došlo nešto posle 14 sati, kako kažu u Saobraćajnoj policiji, koja je odmah izašla na lice mesta i obustavila saobraćaj na tom delu, zbog uviđaja ali i brojnih krhotina i delova automobila rasutih po asfaltu. Po rečima očevidaca, džip u kome je bio nastradali, najverovatnije velikom brzinom, naleteo je na kamion. Od siline udara teške povrede pretrpela je njegova žena(44), koja ima prelom butne kosti, a još teže deca, sin (17) i ćerka (22), svi državljani Turske.

Ćerka je u komatoznom stanju prebačena iz smederevske Opšte bolnice "Sveti Luka" u Urgentni centar u Beogradu, baš kao i njen brat, koji ima prelom baze lobanje. Oboje su, po rečima lekara, životno ugroženi.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter