Izvor:
30.07.2016 u 22:57
0

JEZIVO: Trener KARATEA optužen za obljubu 13-GODIŠNJE DEVOJČICE!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv trenera karatea Zlatka Bogatinovskog (57) zbog obljube trinaestogodišnje devojčice A.R. koju je trenirao.

Portparol tužilaštva Tatjana Sekulić rekla je Tanjugu da se Bogatinovski tereti za krivično delo obljuba nad detetom. Za to delo zaprećena je kazna zatvora od minimum tri do 12 godina zatvora. Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu koji tek treba da je potvrdi, nakon čega bi odbrana imala pravo da uloži žalbu Apelacionom sudu.

Bogatinovski je uhapšen krajem maja, pošto je prethodno majka devojčice protiv njega podnela policiji krivičnu prijavu.

Mediji su tada pisali da je majka posumnjala da se nešto događa između njene ćerke i trenera, pa je proverom ćerkinog mobilnog telefona videla prepisku koja je bila "vrlo eksplicitna i direktna" i koja je ukazivala da je između njih došlo do seksualnog odnosa.

Slične poruke pronađene su i na njenom laptopu. Na pregledu kod ginekologa utvrđeno je da je devojčica imala seksualne odnose, nakon čega je o celom slučaju obaveštena policija, preneli su mediji koji takođe navode da je optuženi negirao delo i tvrdio da mu je sve "napakovano".

Tanjug
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter