Izvor:
28.04.2018 u 14:29
0

UHAPŠEN ZBOG DROGE: Novopazarac pao u Turskoj sa 116 kg!

Prazan kamion srpskih registarskih oznaka naišao je na granični prelaz Jedrene iz pravca Srbije ka Istanbulu, što je policiji bilo sumnjivo pa su ga odmah poslali na skener

NOVI PAZAR – Pripadnici turske granične policije i obaveštajne službe pronašli su na graničnom prelazu Jedrene 116,5 kilograma kanabisa čija je tržišna vrednost oko 500.000 evra u kamionu novopazarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Novopazarac I. E.

Kako je javio portal Indeksonline, prazan kamion srpskih registarskih oznaka naišao je na granični prelaz Jedrene iz pravca Srbije ka Istanbulu, što je policiji bilo sumnjivo pa su ga odmah poslali na skener, posle čega je uočen sumnjivi deo.

Posle skenerske kontrole kamiona, policajci su u kamion uveli specijalno obučenog psa za pronalaženje droge, koji je drogu pronašao u specijalno napravljenoj šupljini kamiona (na fotografiji).

I.E. je priveden i protiv njega pokrenuta je istraga. Sumnja se da droga, koju je prevozio dolazi sa Kosova, navodi portal.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter