Izvor:
29.04.2018 u 15:46
0

UŽAS U ITALIJI: Pijani srpski lekar pretukao i isekao suprugu!

Udarao ju je i rukama i nogama, a zatim je iz kuhinje zgrabio kuhinjski nož i rasekao je po desnom ramenu.

Italijanska policija uhapsila je pijanog srpskog lekara M. D. (47) zbog pokušaja ubistva supruge M. S. (44).

Lekar je uhapšen nakon što su komšije čule zapomaganje i krike iz stana doktorove porodice u mesto Monteforte D’Alpone nedaleko od Verone, i pozvale policiju.

Prema onome što je policija saopštila, lekar je došao s posla pijan i napao suprugu jer je odbila da sa njim izađe na vašar u susedno mesto San Bonifacio.

– Kada je žena videla u kakvom je stanju njen suprug, odbila je da izađe s njim. Lekar je tada pobesneo i prvo ju je tukao. Udarao ju je i rukama i nogama, a zatim je iz kuhinje zgrabio kuhinjski nož i rasekao je po desnom ramenu. Žena je sve vrema vrištala, a komšija koji je čuo očajničke krike žene, nije oklevao ni sekundu, nego je pozvao policiju – objavili su italijanski mediji.

Policija je ubrzo stigla i uhapsila lekara koji je u rukama još držao nož, ali se nije opirao hapšenju. U drugoj sobi, ranjena i u šoku, krvava je sedela supruga koju je ekipa Hitne pomoći prevezla u bolnicu. na telu žene bile su vidljive povrede.

– Nije bilo mesta na telu gde nije imala modrice od udaraca rukama i nogama, i rasečeno rame. Sad se oporavlja – naveli su u policiji.

Srpski lekar je prebačen u zatvor Montorio i čeka ga suđenje za pokušaj teškog ubistva.

Izvor: Telegraf
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter