Izvor:
29.04.2018 u 22:05
0

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR U MIRIJEVSKOJ ŠKOLI: Muk i tišina nakon smrti dečaka (8), kome je srce stalo nakon igre!

Niko ga nije ni gurnuo, ni povredio, samo se srušio. Prizor je bio zastrašujuć…

Dečak N. V. (8), koji je preminuo u dvorištu OŠ "Pavle Savić" u Beogradu nakon što je iznenada pao ispred škole, imao je urođenu srčanu manu i dve operacije na srcu koji su mu nedavno urađene, što je najverovatnije i uzrok njegove smrti.

Ova tragedija desila se pre dva dana, oko osam časova uveče, u beogradskom naselju Mirijevo, kada se dečak iznenada srušio dok je veselo trčao po dvorištu.

– Sve se desilo posle nastave. Mališan se s drugarima igrao u školskom dvorištu, ali onda je samo odjednom pao i udario glavom pored jedne klupe, blizu glavnog ulaza u školu. Niko ga nije ni gurnuo, ni povredio, samo se srušio. Prizor je bio zastrašujuć, ležao je nepomično, oči su mu bile širom otvorene, a ruke hladne. Neko od starijih koji su bili tu odmah je pritrčao i pružio mu prvu pomoć, a uskoro je stigla i Hitna, koja ga je odvezla u Urgentni centar, gde je oko 21 sat i preminuo – ispričao je za Kurir očevidac nemilog događaja i dodao:

– U međuvremenu su došli i roditelji dečaka i napravila se opšta pometnja, jer su bezuspešno pokušavali da ga osveste. Priča se da je dete imalo urođenu srčanu manu i da je nedavno preživeo dve operacije na srcu. Kažu da majku nisu mogli da smire u sanitetu koliko je jadna žena vrištala od bola i tuge. Oni imaju još dvoje dece. Užasno je kakva se nesreća dogodila, ceo kraj je u šoku.
Kako saznajemo, u školi je u tom trenutku bilo mnogo dece, pošto su se poslednji časovi završili u 20 sati, a u to vreme su se i učenici starijih razreda vratili s ekskurzije.

Kurir
Foto: Wikipedia/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter