Izvor:
01.05.2018 u 16:24
0

STRAVIČNA DRAMA U BORČI: Muškarac (40) ponudio devojčici (12) sladoled, pa je ugurao u auto! Policajci stigli za 2 minuta, a on ih napao!

Policija je u ponedeljak uveče oko 20 časova u Borči sprečila otmicu 12-godišnje devojčice A.S.

Prethodno je u Leparnijskoj ulici Ljubomir P. (40), kako se sumnja, ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil, navodi se u saopštenju MUP. Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor i naneo im lake telesne povrede.

Za osumnjičenog je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilatšvu, navedeno je u saopštenju.

Devojčica je oslobođena, a dvojici policajaca je odmah ukazana lekarska pomoć.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter