Izvor:
06.05.2018 u 19:38
0

PUCNJAVA ISPRED PRVOG OSNOVNOG SUDA U BEOGRADU: Napadač ispalio više hitaca iz pištolja u muškarca starog 50 godina!

Muškarac star oko 50 godina ranjen je iz vatrenog oružja kod Prvog osnovnog suda u Beogradu, a u MUP-u preciziraju da se pucnjava dogodila oko 12 sati u Ulici aleksinačkih rudara 3-5.

Povređeni muškarac je, kažu u MUP-u, davao znake života i podvrgnut je reanimaciji. Uviđaj je u toku, a policija utvrđuje sve okolnosti tog događaja, navode u MUP-u. Svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada. Čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao. Napadač je ispalio više hitaca iz pištolja, a da su dva pogodila u glavu, za sada, neidentifikovanog muškarca starog oko 50 godina.

Ranjenog muškarca Hitna pomoć je nakon intervencije prevezla u zemunsku bolnicu, on je i dalje u kritičnom stanju. Policija je blokirala taj kraj, intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru.

Proglašena policijska akcija "Vihor", te policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

Na licu mesta su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći, a stigla je i firenzička ekipa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter