Izvor:
07.05.2018 u 21:01
0

POKUŠAJ KRIJUMČARENJA NA GRADINI: Prijavili carinicima samo lične stvari, a „zaboravili“ na ostalo!

Carinici su, na prelazu Gradina, u saradnji sa graničnom policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 30 punjača za telefone sa pripadajućim kablovima.

Prekršaj je otkriven 5. maja, kada je na red za kontrolu stigla "škoda oktavija" turskih registarskih oznaka kojom je državljanin Turske putovao iz svoje zemlje ka Nemačkoj, u društvu jednog saputnika, saopštila je Uprava carina.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da nose samo lične stvari. Carinici su ipak odlučili da izvrše detaljan pregled tokom koga je potvrđeno da je njihova sumnja opravdana, jer je automobil bio pun neprijavljenih punjača.

Radi se o 32 stona punjača za telefone sa odgovarajućim kablovima koji su se nalazili među ličnim stvarima u gepeku, u prostoru za rezervnu gumu, na podu automobila između prednjih i zadnjih sedišta, kao i na samom zadnjem sedištu.

Nakon pregleda putnici su carinicima pokazali fakture za punjače i kablove koje glase na njihova imena, iz kojih se jasno vidi da su obojica odgovorna za neprijavljenu robu to jest za po 16 punjača i odgovarajućih kablova.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter