Izvor:
08.05.2018 u 23:29
0

HOROR KOD LEPOSAVIĆA: Otac napravio dete svojoj ćerki!

Kosovska policija uhapsila je pedesetčetvorogodišnjeg muškarca iz sela Pridvorica u opštini Leposavić pod sumnjom da je silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku.

Njemu je određeno policijsko zadržavanja od 48 sati, a tereti se za krivično delo stupanje u seksualni odnos sa osobom mlađom od 16 godina i seksualni odnos sa ćerkom.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je dobila informaciju iz ginekološke ordinacije da je na pregled došla maloletna devojčica koja je u osmom mesecu trudnoće. Sumnje su pale na oca sa kojim je živela, nakon čega je on uhapšen. Nakon hapšenja on je, prema saznanjima „Novosti“ priznao da je imao seksualne odnose sa svojom ćerkom, što je i nesrećna devojčica potvrdila.

Ova porodica je živela u malenom selu nadomak Leposavića, a prema našim saznanjima, devojčici je majka umrla neposredno posle porođaja pa je odrastala sa ocem i babom. Poslednje tri godina, od kako joj je i baba umrla, živi sa ocem.

Uhapšeni silovatelj je zadržan u pritvorskoj jedinici u Kosovskoj Mitrovici i u toku dana bi trebao da bude izveden pred istražnog sudiju. S obzirom na težinu dela koje je počinio veruje se da će mu biti određeno jednomesečno policijsko zadržavanje.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter