Izvor:
22.05.2018 u 01:59
0

NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC KRŠIO PRAVILA KUĆNOG PRITVORA: Vraćen u zatvor jer je izlazio iz stana bez dozvole i šetao se po tržnom centru!

Nebojša Tubić Žabac (58), osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom građevinskom investitoru Spasoju Milićeviću (63) iz Novog Sada, vraćen je u novosadski Okružni zatvor na Klisi jer je prekršio pravila kućnog pritvora, u kom je boravio s nanogicom.

– Zbog učestalih kršenja izrečene mere, Tubiću je sada određen pritvor – potvrđeno nam je u novosadskom Višem sudu.

Kako saznajemo, Žabac je stan napuštao bez prethodno dobijenog odobrenja, a u nekoliko slučajeva poverenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija prilikom kontrole ga nisu pronašli kod kuće. Inače, Tubić je više puta tražio odobrenje da izađe iz stana radi odlaska kod lekara na kontrole zbog zdravstvenih problema, i to mu je svaki put omogućeno.

– Međutim, i pored mnogobrojnih odobravanja, Žabac je više puta viđen u gradu i kada za to nije imao dozvolu, između ostalog viđen je i kako šeta po tržnom centru u Novom Sadu – kaže izvor Kurira.
Tubić je uhapšen u novembru 2017. godine, a u kućni pritvor je prebačen 18. maja ove godine.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter