Izvor:
04.06.2018 u 21:46
0

Marko Nicović o ubistvu Jelene Marjanović: „Zoran nije ubica, već sponzor“!

Pevačicu Jelenu Marjanović (33) ubio je sponzor kada je odlučila da ga napusti, tvrdi član svetske Agencije šefova policija i nekadašnji načelnik beogradske policije Marko Nicović

On je rekao da je je Jelenu ubio "sponzor koji ju je lansirao u zvezde", te da je motiv koristoljublje.

– Taj čovek je organizovao njenu likvidaciju, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansriao ga jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović navodeći da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da njen suprug i njegova porodica nisu imali interes da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

– Pretpostavljam da je Jelenin muž znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijru, a on je prećutno pristao na to. On jste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca u kuću – naglašava nekadašnji inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

Nicović ne veruje da Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se deset meseci nalazi u pritvoru.

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema – kategoričan je Nicović.

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu, jer mu tako odgovara.

– Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi -ubeđen je bivši čovek beogradske policije.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njen leš je pronađen dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

alo.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter