Izvor:
22.06.2018 u 15:29
0

UŽASNA NESREĆA: Jedna osoba poginula na pružnom prelazu nedaleko od Niša!

Jedna osoba nastradala je danas kada je međunarodni putnički voz koji je saobraćao iz Beograda za Sofiju, na delu pruge između Trupala i Crvenog krsta, nedaleko od Niša, na putnom prelazu koji nije obezbeđen polubranicima ili branicima, naleteo na traktor sa prikolicom.

Nesreća se dogodila u 14.56 sati, a tom prilikom usmrćeno je jedno lice koje je bilo na traktoru, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, istražni organi, lekarske službe i Komisija za vanredne događaje "Infrastrukture železnice Srbije". Uzroci ove nesreće se utvrđuju.

Zbog uviđaja međunarodni voz iz Beograda za Sofiju stoji na mestu nesreće, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge je u prekidu, navodi se u saopštenju.

Do osposobljavanja pruge Trupale – Crveni Krst za saobraćaj, vozovi će ići alternativnim prevoznim putem Niš – Crveni krst – Niš Ranžirna – Trupale – Beograd.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter