Izvor:
22.06.2018 u 16:26
0

MUP: Rasvetljeno ubistvo u garaži na Vračaru!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlili su ubistvo D. B. (1978) počinjeno 1. januara 2018. godine u Ulici Internacionalnih brigada u Beogradu.

Protiv 37-godišnjeg muškarca je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je u garaži jedne zgrade na Vračaru iz automatskog oružja ispalio više hitaca u D. B. koji je preminuo na licu mesta.

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna poternica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njegovom pronalasku i hapšenju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter