Izvor:
26.06.2018 u 06:11
0

UPUCAN U NOGU: Ranjen mladić u Suvom Dolu iz vatrenog oružja!

Mladić srpske nacionalnosti ranjen je u ponedeljak u nogu u etnički mešovitom naselju Suvi Do u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Šef operative kosovske policije za Sever Željko Bojić rekao je da je policija dobila prijavu o ranjavanju i da je izašla na teren.

Hitna pomoć je utvrdila da je J. A. (21) ranjen u nogu iz vatrenog oružja. Njemu je ukazana pomoć i on se nalazi u bolnici. Prema prvoj izjavi ranjenog mladića, on je išao ulicom kada su nepoznate osobe iz automobila "golf" stale pored njega. Jedna osoba ga je prvo udarila drškom pištolja, a zatim je zapucala i ranila ga.

Istraga je u toku.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter