Izvor:
26.06.2018 u 08:47
0

Novi detalji istrage o ubistvu pevačice: Jelenino telo zamotali u najlon, pa napravili kobnu grešku!

– Očigledno je da nisu videli prolivenu krv jer na tom mestu nisu čak ni pokušali da uklone tragove. Na osnovu traga žrtvine krvi, može se otkriti lokacija s koje su ubice došle na nasip. Moguće je da je na nasipu bilo više tragova krvi, ali da ih je zemlja upila. Nađeni tragovi potiču od veće lokve krvi i sve ukazuje da je na travi ostala netaknuta zahvaljujući nepažnji ubica – objašnjava naš sagovornik i dodaje:

– Leš je bio nekoliko puta zavijen u veći najlon. Telo su bacili na unapred određenu lokaciju, a najlon su odbacili na đubre, manju deponiju u neposrednoj blizini nasipa. Leš nije bio zavijen u tepih niti ćebe, jer su to materijali koji propuštaju krv – objašnjava naš izvor blizak istrazi i ističe da su ovi materijalni tragovi prosleđeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

alo.rs
Foto: arhiva, Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter