Izvor:
15.08.2016 u 20:43
0

DRAMA NA BANJICI: Pucnjava u sred TERETANE, ranjen muškarac!

U beogradskom naselju Banjica ispred teretane danas je oko 11.20 časova ranjen I. J. (44), koji je odmah prebačen u Urgentni centar, pišu beogradski mediji.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, pucano mu je u noge, a reč je o prostrelnim ranama.

Pucnjava se dogodila u teretani “Kočović” na Banjici, koja pripada Sportskogm centru “Banjica”, i to usred dana kada na obližnjem bazenu ima puno dece i kada su kafići u blizini puni gostiju.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, napadač, čiji inicijali su T. B. upucao je I. J. sa osam metaka u obe noge. Prvo je ispalio pet metaka, nakon čega je usledila pauza, a posle je usledilo još tri pucnja.

Kako svedoče očevici iz obližnjeg kafića, napadač je bio u teretani, izašao napolje, a potom se vratio po pištolj koji mu je bio u kolima i pucao. Nakon toga je izašao i pobegao u pravcu centra grada.

Ranjeni muškarac nije poznat policiji od ranije.

Ekipe Hitne pomoći pozvane su da dođu u teretanu na Banjici, potvrdila je Tanjugu Nada Macura.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter