Izvor:
04.07.2018 u 13:26
0

TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Utopio se dečak zbog nemara na gradilištu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su V.M. (57) i T.M. (59) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, saopštila je PU Zrenjanin.

Sumnja se da odgovorno lice preduzeća V.M, kao i T.M. koji je ugovarao poslove za preduzeće, nisu preduzeli sve potrebne mere na obezbeđenju gradilišta na peskari u Melencima, zbog čega se 31. maja utopio 13.godišnji dečak.

Kako se sumnja, oni nisu poštovali Pravilnik o zaštiti na radu pri izvođenju građevinskih radova, gradilište nije bilo obezbeđeno niti je bilo čuvarske službe, koja bi sprečila ulaz osobama koje nisu angažovane na gradilištu i vozilima.

Takođe, opasne zone nisu bile jasno obeležene odgovarajućim oznakama, niti ograđene signalnim trakama.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter