Izvor:
20.07.2018 u 12:48
0

Darku Kostiću produžen pritvor za još 30 dana!

Treći osnovni sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor modnom kreatoru Darku Kostiću osumnjičenom za polno uznemiravanje maloletnika l.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića B.Š. (22).

"Rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak danas je okrivljenom produžen pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke", precizirao je portparol suda Igor Veličković za Tanjug.

Kostić je uhpašen 22. juna i od tada se nalazi u pritvoru.

Protiv Kostića je u toku istraga koju vodi Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu povodom sumnje da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

On se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.

Kostić se sumnjiči za uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao.

Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše.

I drugi mladić B.Š. je prema pisanju tabloida svedočio da ga je Kostić polno uznemiravao nakon konzumiranja droge.

tanjug.rs
Foto: Uprava policije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter