Izvor:
20.07.2018 u 14:20
0

Luka Lazukić sve iznenadio izjavom: „Nataša je sve osmislila, molio sam je da se smiri“!

Luka Lazukić je na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo negirao da je u aprilu tukao suprugu pevačicu Natašu Bekvalac u njihovom zajedničkom stanu.

Kako se navodi, on se tada kratko pred sudom izjasnio da nije kriv, povodom optužbi da je izvršio krivično delo porodično nasilje.

Luka je pred sudio tokom iskaza rekao da je Nataša sve smišljeno organizovala da ga okrivi za porodično nasilje. Da je tog dana želeo da porodično odu u Čenej, ali da je ona sa svojim PR timom sve osmislila.

– Ja sam legao da spavam, molio sam Natašu da me ne maltretira, nastavila je. Ja sam je lepo zamolio da me ostavi na miru. Posle određenog vremena, vraća se u stan, a ja ležim. Koja se žrtva nasilja vraća kući? Ona je izašla na 45 minuta iz stana i ostavila je dete nasilniku, zašto? Zar nije logično da je odmah zvala policiju. Vraća se u stan, legla je da spava… Ja sam otišao kod svojih roditelja i bio sa ćerkom iz prvog braka, a onda su počeli da me zovu novnari da me pitaju šta se dešava – rekao je, između ostalog, Lazukić u okviru svoje odbrane.

novosti.rs
Foto: tanjug/printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter