Izvor:
19.08.2016 u 18:54
0

KONAČNO: Danas saznajemo ko je ubio Jelenu Marjanović?

Astrolog Dušan Veličković tvrdiio je da je pitanje trenutka kad će biti uhapšen ubica Jelene Marjanović.

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koja je zverski ubijena 2. aprila na nasipu u Borči, još nije rasvetljeno, a poznati astrolog Dušan Veličković izjavio da će ubica biti otkriven 19. avgusta, odnosno na dan Preobraženja, koje je danas.

I dalje stojim pri tome i siguran sam da će se neke značajne stvari u ovom slučaju rešiti u narednih nekoliko dana. Možda danas, sutra ili prekosutra. Problem je u tome što policija zna ko je ubica, jedino nedostaje taj krunski dokaz koji bi kompletirao slučaj – izjavio je Dušan Veličković.

Prema njegovim rečima, u ovom slučaju postoje mnogi ometajući faktori koji sprečavaju policiju da radi svoj posao. Kako navodi, pitanje je dana kada će policija pronaći kockicu koja nedostaje u ovom slučaju i sve otkriti.

Pitanje je kada će tužilaštvo da pronađe kariku koja nedostaje – kaže Veličković i dodaje da savršen zločin ne postoji.

HappyTv.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter