Izvor:
24.07.2018 u 05:15
0

SKUPŠTINA SRBIJE: Danas glasanje o setu zakona iz oblasti zdravstva!

Skupština Srbije glasaće danas o setu zakona iz oblasti zdravstva, među kojima je Predlog zakona o presađivanju ljudskih organa.

Poslanici će se izjasniti o Predlogu zakona o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama

Na dnevnom redu je Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku finkciju, Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu, Predlog odluke o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Glasaće se i o Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama, kao i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine.

Pred parlamentarcima je i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola između Srbije i Međuanrodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum između SFRJ i Međunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garancija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oružja.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter