Izvor:
24.07.2018 u 08:02
0

ANA BRNABIĆ UPUTILA TELEGRAM SAUČEŠĆA PREMIJERU GRČKE: „Nadam se da ćete naći snage i pružiti podršku onima koji su izgubili svoje najmilije, Srbija je uz vas“!

Predsednica Vlade Ana Brnabić uputila je telegram saučešća premijeru Grčke Aleksisu Ciprasu, povodom velikog broja stradalih usled požara koji su pogodili tu zemlju u blizini glavnog grada Atine.

– U ime Vlade Srbije i u svoje ime, izražavam najdublje saučešće vama i porodicama nastradalih u katastrofalnim požarima – navela je premijerka.

Ona je predsedniku Vlade Grčke poručila da Srbija, kao iskren prijatelj, saoseća sa narodom Grčke u tim teškim trenucima.

– Nadam se da ćete naći snage i pružiti podršku onima koji su izgubili svoje najmilije, a povređenima želim brz oporavak. Srbija je uz vas – navodi se u telegramu Brnabić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/SerbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter