Izvor:
03.08.2018 u 07:58
0

ENORMNA KOLIČINA DROGE NA MORU: Dve tone kokaina krili u specijalnim brodovima!

Policija u Kostariki oduzela je dve tone kokaina otkrivene u četiri nisko budžetna čamca 80 nautičkih milja od obale i tom prilikom uhapsila tri muškarca, saopštili su zvaničnici.

Kostarikanski zvaničnici započeli su operaciju na Pacifiku nakon dojave američke Obalske straže i to se smatra najvećom konfiskacijom kokaina na moru.

Otkriveno je oko 2.000 paketa kokaina pod po jednog kilograma, a droga je otkrivena u četiri motorna čamca poznata kao nisko budžetna vozila koja najčešće koriste trgovcu narkoticima jer se teško uočavaju na radaru.

Kostarikanski ministar za bezbednost Mihael Soto rekao je da je ove godine oduzeto više od 17 tona narkotika, dok je u proteklih 10 dana oduzeto ukupno 6,7 tona. Od latino američkih zemalja, Kolumbija je i dalje jedan od najvećih svetskih proizvođača kokaina, a u njoj se godišnje proizvede oko 910 tona tog narkotika.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter