Izvor:
31.08.2016 u 03:34
0

DAČIĆ O ODLUCI DRŽAVNOG VRHA: Nikolić i Vučić se u četvrtak sastaju s liderima Srba u BiH i RS!

Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS, kako bi razmotrili stav Saveta za impelemntaciju mira u BiH protiv referenduma u Srpskoj, situaciju uopšte, te o daljim koracima. To je jedan od zakjljučaka večerašnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije, koji je novinarima večeraš preneo ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

On je rekao da je na konsultacijama državnog vrha analizirana situacija, koja se tiče bezbednosti i regionalne stabilnosti i razmatrano pitanje naših vitalnih nacionalnih državnih interesa.

Dogovorene su i preduzeće se, i već se preduzimaju mere na zaštiti naših nacionalnih i državnih interesa, tako da građani mogu da budu spokojni da neće biti ugrožena bezbednost u zemlji i, nadamo se, u regionu – rekao je Dačić u pauzi sastanka u Predsedništvu Srbije.

Usaglašeno je da se u četvrtak održi sastanak predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića liderima Srba u BiH i Republici Srpskoj, na kojoj će se razmotriti aktuelna situacija i, eventualno, dalji koraci.

Mi smo zaintesovani za očuvanje bezbednosti i stabilnosti u regionu – rekao je Dačić pre nego što se vratio na sastanak u Predsedništvu, koji je počeo u 20,30 sati.

Tanjug
Foto: Twitter/InSerbia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter