Izvor:
06.09.2016 u 16:40
0

VAŽAN KORAK ZA OSNIVANJE ZSO NA KOSOVU: Formiran tim koji će raditi na statutu

Kosovsko ministarstvo za lokalnu upravu kompletiralo je tim koji će raditi na statutu Zajednice sprskih opština, piše danas Koha ditore.

Međutim, kosovska ministarka za dijalog Edita Tahiri kaže da se ništa neće preduzimati po pitanju ZSO dok se ne postigne dogovor o pozivnom telefonskom broju za Kosovo i ne primeni dogovor o nezavisnosti elektromreže.

Predstavnici Beograd su rekli da će oceniti nacrt statuta ZSO kako bi videli da li je u skladu sa sporazumom postignutim uz posredovanje EU."

Funkcioneri u Beogradu kažu da će se rukovoditi Briselskim sporazumom a ne odlukom Ustavnog suda Kosova kojom su, kako navodi prištinski dnevnik, "utvrđena kršenja u svim poglavljima sporazuma od 25 avgusta".

Tanjug
Foto: Twitter/ BalkanNewsbeat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter