Izvor:
30.10.2018 u 12:59
0

Dodik o Angeli Merkel: „Uvažavam je, ali Nemačka nije fer prema Srbiji“!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je da ceni nemačku kancelarku Angelu Merkel, da uvažava njeno mišljenje ali i da to što Nemačka zastupa nije korektno i nije fer prema Srbiji.

"Ne može čovek koji se ozbiljno bavi politikom da ne uvaži šta misli Angela Merkel, ali to što Nemačka zastupa nije fer i nije korektno prema Srbiji", naglasio je Dodik.

On je, u intervjuu za "Alo", izjavio da se "preteralo na štetu Srba na prostoru Balkana".

"U Crnoj Gori i Makedoniji nam otimaju crkve, u Hrvatskoj nam falsifikuju istoriju, veličaju Stepinca, a napadaju Aleksandra Vučića čiju politiku podržavam. Albanija i Kosovo se uz prećutnu saglasnost Zapada integrišu, a iz Nemačke poručuju da je Kosovo završena priča", istakao je Dodik.

Nemačka kancelarka Angela Merkel najavila je, posle loših rezultata njene Hrišćansko-demokratske unije (CDU) u nemačkoj pokrajini Hesen, da će se povući kako sa čela stranke, tako i sa pozicije kancelarke Nemačke, što je izazvalo svojevrsni politički "zemljotres" na nivou Evrope.

tanjug.rs
Foto: twitter/snsddodik, Twitter/EstadaoInter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter