Izvor:
30.10.2018 u 19:30
0

MINISTAR VULIN IZJAVIO: Vojsku Srbije poštuju i prijatelji i neprijatelji!

Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da je Vojska Srbije poštovana i od prijatelja i od neprijatelja zbog svoje hrabrosti i stručnosti, ali i sposobnosti da garantuje mir i stabilnost.

– Vojska Srbije je legalna oružana snaga priznate države. Pokušaj stvaranja parvojske na Kosovu je protiv rezolucije 1244, međunarodnog prava, čak i tzv. Ustava Kosova, a posebno protiv zdravog razuma -rekao je ministar Vulin, odgovarajući na tvit Envera Hodžaja, koji je naveo da nije Vojska Kosova, već Vojska Srbije pretnja za region.

– Zbog pokušaja formiranja paravojske posebno treba da budu zabrinuti Albanci, jer teroristi koji bi da vode vojsku koristiće albasku decu kao topovsko meso kada izazivanjem sukoba budi pokušali da izbegnu optužnice za ratne zločine – rekao je ministar Vulin.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter