Izvor:
07.11.2018 u 13:12
0

BIVŠI MINISTAR TRGOVINE: Porez će trajati sedam dana!

Bivši kosovski ministar trgovine i industrije, Bajram Hasani, ocenio je da odluka vlade u Prištini da nametne dodatni porez od 10 posto za robu iz Srbije i BiH, može trajati samo do sledećeg utorka.

Hasani je u objavi na „Fejsbuku“ rekao da je, dok je bio ministar za trgovinu i industriju, preduzeo nekoliko mera spram susednih država za proizvode koji nanose štetu kosovskim proizvođačima.

– Sveže je u sećanju da su se tim odlukama usprotivile mnoge moje bivše kolege iz vladinog kabineta, uz obrazloženje da nanose štetu odnosima sa susedima i da krše sporazum CEFTA – napisao je Hasani

On je ironično naveo da mu je "drago kada ti isti danas traže mere protiv Srbije i Bosne".

– Obzirom da ih znam, sumnjam da će te mere biti dugovečne, mogu da potraju samo do sledećeg utorka – istakao je bivši ministar Hasani, koji je smenjen sa tog položaja posle godinu dana, na zahtev njegove partije, Socijaldemokratske inicijative.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter