Izvor:
11.11.2018 u 16:24
0

POTOMCIMA SRPSKIH RATNIKA ZABRANJENO DA POLOŽE VENAC U PARIZU: Krenuli ka Trijumfalnoj kapiji, a onda im policija stala na put (FOTO)

Oko 60 članova Udruženja potomaka ratnika Srbije, koji su iz Beograda doputovali u Pariz na obeležavanje veka od kraja Velikog rata, danas nije uspelo da položi venac kod Trijumfalne kapije.

Naime, njih su u toj nameri sprečili policajci.

Predsednik udruženja Ljubomir Marković rekao je uoči ceremonije da današnja ceremonija treba da pokaže da su napredne snage sveta jedinstvene.

– Ovo će biti danas sjajno sredstvo odvraćanja od agresija, da se poštede male i srednje zemlje muka koje su prosle u Prvom svetskom ratu. Ovaj trijumf kod Trijumfalne kapije treba da pokaže da su napredne snage sveta jedinstvene i u ovom trenutku – kazao je Marković.

Kurir

Foto:Twitter/Katarina Brecic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter