Izvor:
13.11.2018 u 11:08
0

VUČIĆ ZAHVALIO NA PODRŠCI MICOTAKISU: Pozicija Grčke u vezi statusa Kosova i Metohije se neće menjati!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić zahvalio je lideru grčke Nove demokratije Kirijakosu Micotakisu na podršci i potvrdi da se pozicija Grčke u vezi statusa Kosova i Metohije neće menjati. Vučić je na zajedničkoj pres konferenciji u sedištu SNS rekao da je upoznao predsednika Nove demokratije u vezi sa odlukom Prištine o podizanju taksi na uvoz robe iz Srbije.

– Razgovarali smo i kako da ojačamo saradnju u svim forumima Evropske narodne partije – kazao je lider SNS.

On je napomenuo da će se raditi na subvencionisanju grčkih inestitora, pošto je primećen pad u njihovom dolasku u Srbiju. Micotakis je rekao da će srpska država i narod u Grčkoj uvek imati prijatelja.

– Grčka vidi Srbiju u EU. To je težak put, sa mnogo reformi, ali donosi boljitak – kazao je lider Nove demokratije.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter