Izvor:
16.11.2018 u 08:54
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ UOČI SASTANKA U BEOGRADU: Srpski aparat bezbednosti itekako ume da odgovori na sve izazove koji su pred nama!

Biro za koordinaciju službi bezbednosti sastaće se danas u Beogradu, a tema će biti aktuelna situacija sa posebnim osvrtom na Kosovo i Metohiju, potvrdio je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji će predsedavati sednicom.

On je najavio da će na sednici biti reči o stanju bezbednosti u celoj zemlji, o tome što je urađeno u vezi sa Interpolom, kao i šta Srbija dodatno može da uradi, ali i o drugim temama važnim za bezbednost naše zemlje i građana. Stefanović je istakao da će se pokazati da "srpski aparat bezbednosti itekako ume da odgovori na sve izazove koji su pred nama".

Prema njegovim rečima, neizostavna tema sednice biće moguća promocija kosovske vojske koju je Priština najavila za 28. novembar, kada se obeležava Dan albanske zastave.

– Svakako da će to biti jedna od tema, jer je to u velikoj meri kršenje svega što možete da zamislite. I Rezolucije 1244 i internih dokumenata prištinskih institucija, Briselskog sporazuma, garancije koju je dao NATO. Ne znam šta bi sve bilo prekršeno time i to bez glasova Srba sa KiM što je čak i po zakonima koje je Priština donosila nemoguće – naglasio je Stefanović.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/printscreen/MarijaSpas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter